Startujeme novou stavební reality show - e4 dům svépomocí! A je se na co těšit...

Autor: e4 dům svépomocí (149 příspěvků)
4. 5. 2020
4 komentáře
Redakční článek

Milí stavebníci, máme pro vás čerstvou novinku! Poté, co se nám v loňském roce podařilo úspěšně dokončit dům z projektu Svépomocí ŽIVĚ, říkali jsme si s Lenkou, co teď budeme dělat dál.


Jasně, že bychom chtěli zase stavět! Ale jaký dům? Komu? A kde? Proto, že jsme na všechny tyto otázky našli odpovědi, tak vám s velkou radostí oznamujeme... 

... že pro vás máme přichystaný nový projekt! Svépomocí ŽIVĚ 2! Jelikož si majitelé, pro které dům postavíme, vybrali typový dům podle konceptu Wienerberger e4 domu, ponese další fáze našeho pořadu oficiální název: e4 dům svépomocí.

A co vás v něm čeká?

Samozřejmě, spousta ověřených akcí z projektu Svépomocí ŽIVĚ 1. Dále fotky, videa, denní vlogy, dny otevřených dveří – a samozřejmě také workshopy, na které si budete moci přijet cokoliv vyzkoušet.

Reklama

Máme na to dva roky a stavbu jenom pro sebe – dělat si na ní můžeme, co chceme. Tedy, za předpokladu, že dodržíme projektovou dokumentaci :-) Pozemek máme vybraný, majitelé i naši přátelé a kolegové jsou natěšeni a doufám, že vy také. Do země poprvé kopneme 6. května 2020, a tím oficiálně odstartujeme naši dvouletou stavební jízdu!

Startujeme novou stavební reality show - e4 dům svépomocí! A je se na co těšit...
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
e4 dům svépomocí
e4 dům svépomocí (149 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama