Letní FOTOSOUTĚŽ Dovolená na stavbě zná vítěze!

Autor: Tereza Malinová (redakce) (44 příspěvků)
24. 9. 2024
0 komentářů
Letní FOTOSOUTĚŽ Dovolená na stavbě zná vítěze!
Příspěvek stavebníka

Celý srpen a část září jste mohli sledovat naši letní fotosoutěž na téma Dovolená na stavbě. Sešlo se na třicet soutěžních fotografií, takže porota to neměla vůbec lehké. Pojďte se podívat na vítěznou fotografii, na které figuruje šikovný závozník, i když náklad byste mu asi svěřit nechtěli. Vítěz pojede na dovolenou podle svého výběru.

Dovolená na stavbě snad neexistuje!

„Dovolená na stavbě snad neexistuje! To je jako "mateřská dovolená" :-) prej "dovolená"... :-) pořád je co dělat a všude vidíte jen práci. Kam se podíváte je "něco", co čeká na to, kdy se do toho pustíte…“ Takhle uvedl svůj soutěžní příspěvek Martin a vystihl tak pointu naší soutěže.

Moc dobře víme, že na stavbě je to o pěkné dřině a dost často také o nervech. Cílem ale bylo se trochu rozptýlit a pobavit. Snad se nám to povedlo.

Soutěžící měli napsat, bez jakých tří věcí se na stavbě neobejdou a poslat letní fotku ze své stavby. Odpovědi se sešly opravdu zajímavé. ThePolaso potřebuje nutně rukavice, vodu a metr, Petra zase nemůže pracovat bez pozitivní nálady, vysokého žebříku a rádia. "Neobejdu se bez zmrzliny, našich dětí a řádné dávky optimismu kombinovaného s trpělivostí," napsal další stavebník. Všechny komentáře si přečtěte zde.

Vítěz pojede na dovolenou podle svého výběru

Vítězem soutěže se stal David Richter, který zapojuje do stavby celou rodinu, a to poměrně od útlého věku. 😊 No sami posuďte, kdo mu dělá závozníka. A jaké jsou tři věci, bez kterých by se na stavbě neobešel?

„Aktuálně kompletujeme dešťovou kanalizaci, takže bez lopaty, písku a závozníka se neobejdeme. Naštěstí sloupek zůstal celý :-)“ Davidovi gratulujeme a posíláme voucher v hodnotě 3500 Kč na Amazing Places, kde si určitě tu svou zaslouženou dovolenou vybere!

Vítěz soutěže přislíbil rozhovor o tom, co buduje, takže budou podrobnosti!:-)

Reklama

Na stavbě potřebuji manželku, flexu a chuť začít!

Druhé místo a praktický dárkový balíček plný lepicích pásek a dalších vychytávek od společnosti Tesa putuje Janu Polovi. No a bez čeho se Honza neobejde na stavbě? „Bez manželky, která hlídá děti, pořádné flexy a chuti něco ZAČÍT, bych se na stavbě neobešel.“

Třetí místo vybírali fanoušci na FACEBOOKU

O třetí místo se bojovalo na Facebooku. Sami stavebníci si tak vybrali stavebníka, který má na stavbě nejlepší dovolenou. Na plné čáře se jím stal svépomocník „Maja“, který napsal: „V létě to bez vody, písku a lehára nejde.“ Ano, i tak si my představujeme pravou dovolenou a posíláme praktický balíček lepicí techniky. :-D

Reklama

Děkujeme všem stavebníkům, kteří se zapojili do soutěže a přejeme jim mnoho (nejen) stavebních úspěchů.  

Jak "dovolenkovali" ostatní svépomocníci na stavbě, si prohlédněte v tomto článku.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová (redakce) (44 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací