Lícové cihly a obkladové pásky WEST BRICK

Autor: West Brick - lícové zdivo s.r.o. (1 příspěvek)
9. 7. 2024
0 komentářů
Lícové cihly a obkladové pásky WEST BRICK
Komerční

Od plotu přes fasádu až po obložení zdi v obývacím pokoji. Hodí se naprosto všude. Materiál je ke všemu téměř bezúdržbový, odolný vůči všem povětrnostním podmínkám a má velmi dlouhou životnost.

Protože se jedná o výrobky z pálené hlíny, tak hlavně v exteriéru využijete hlavní přednost – stálobarevnost. Lícové cihly nejsou nijak dobarvované a tedy nevyblednou.

Lícové cihly a obkladové pásky WEST BRICK

Lícové cihly se vyrábí ražením hlíny do formy a následném pálení při velmi vysokých teplotách. Cihly se používají hlavně na ploty nebo na fasády s provětrávanou mezerou zejména u novostaveb.

Pokud máte dům již postavený nebo chcete obložit jen část fasády nebo interiéru, doporučujeme použití obkladových pásků, které se řežou z lícových cihel na tloušťku cca 23 mm a na určené místo se lepí jako klasický obklad a jsou k nerozeznání od lícových cihel.

Lícové cihly a obkladové pásky WEST BRICK

V nabídce společnosti WEST BRICK – lícové zdivo s.r.o. najdete širokou škálu barev od světlých odstínů až po tmavé, různé druhy povrchů od hladkých až po rustikální. Kompletní nabídku najdete na jejich stránkách www.westbrick.cz nebo můžete zavítat do jejich vzorkovny, kde Vám pomohou nejen s výběrem, ale i technicky poradí.

Pokud máte zlaté české ručičky, určitě zvládnete montáž obkladových pásků svépomocí po drobném proškolení nebo z prezentačního videa. Samozřejmostí společnosti WEST BRICK je i kompletní dodávka materiálu a montáž fasády na klíč bez starostí.

Lícové cihly a obkladové pásky WEST BRICK
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
West Brick - lícové zdivo s.r.o. (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
WEST BRICK - lícové zdivo s.r.o.

WEST BRICK - lícové zdivo s.r.o.

Lícové zdivo je běžné už stovky let, nyní je moderní a v dalších desetiletích se to rozhodně nezmění. Nestárnoucí cihlové obklady, cihly nebo dlažbu nabízíme na klíč = kompletní řešení pro každého, kdo chce své bydlení z co nejvíce přírodních materiálů a navíc bez nutnosti jakékoli údržby.

28. října 2283/5 301 00 Plzeň - Bolevec

+420 602 358 391

www.westbrick.cz

Poslat poptávku