Jak si uchovat chuť jahod na celou zimu?

Příspěvek stavebníka

Odpověď je jednoduchá. Jahodová kůže.

Uchovat chuť jahod na zimní období můžeme různě. Ale tento způsob je podle mě nej.

Rozmixované jahody nalijete na pečící papír a necháte sušit. Já sušila na slunci a pak už jen trochu dosušila v sušičce.

Zimy se ale nedožije. Je to totiž neskutečně žravé :-D 

Kůži si můžete udělat třeba i ze švestek, mirabelek, meruněk... Rybíz by mohl jít taky dobře. Ale já ho využiju spíš na likér.
 
Více tipů a rad si můžete přečíst na mém FB: Moje zahrada.
Co je hlošina okoličnatá?
Předchozí článek autora
24.10.2019 07:00 580 zhlédnutí
Co je hlošina okoličnatá?
Hlošina okoličnatá - Další zajímavé ovoce, které není ještě příliš známé a rozšířené.
Karmelitánské kapky
Následujicí článek autora
06.11.2019 07:00 397 zhlédnutí
Karmelitánské kapky
Karmelitánské kapky - Co to je a k čemu jsou dobré? Můžete si je vyrobit sami!

Stavební etapa: ovocné stromy a keře