Jak si uchovat chuť jahod na celou zimu?

Autor: StandaMZ (15 příspěvků)
31. 10. 2019
0 komentářů
Jak si uchovat chuť jahod na celou zimu?
Příspěvek stavebníka
Odpověď je jednoduchá. Jahodová kůže.

Uchovat chuť jahod na zimní období můžeme různě. Ale tento způsob je podle mě nej. Rozmixované jahody nalijete na pečící papír a necháte sušit. Já sušila na slunci a pak už jen trochu dosušila v sušičce. Zimy se ale nedožije. Je to totiž neskutečně žravé :-D 

Kůži si můžete udělat třeba i ze švestek, mirabelek, meruněk... Rybíz by mohl jít taky dobře. Ale já ho využiju spíš na likér.

  Více tipů a rad si můžete přečíst na mém FB: Moje zahrada.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
StandaMZ
StandaMZ (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama