Kolaudace

Autor: Miloslav (43 příspěvků)
19. 9. 2010
0 komentářů
Kolaudace
Příspěvek stavebníka
Po 3 a půl roce se to konečně podařilo – baráček je zkolaudovaný :-)

Při kolaudaci jsem musel předložit: - revizní zprávu elektroinstalace - revizní zprávu plynových spotřebičů - revizní zprávu komínů - revizní zprávu tlakové zkoušky, zkoušky těsnosti vod. instalací a přípojek - revizní zprávu tlakové zkoušky ústředního topení - nové měření o radonu (stačilo jim prohlášení s razítkem stavebního dozoru, že jsem použil izolaci proti radonu) - zaměření stavby – geometrický plán, zaměření vodovodu a kanalizace v digitální formě - projekt stavby ověřený ve stavebním řízení

Na kolaudaci přijel pán od vodovodů a kanalizací, který zkontroloval vodoměr a pán ze stavebního úřadu. Okoukl stavbu a napsal do závad že není hotova fasáda a podkorví. Na dodělání podkroví mám nyní kolik času potřebuji a ža bude hotové, stačí jim to na stavebním úřadu jen písemně ohlásit a prý to už ani nebudou kontrolovat.

Takže teď v létě nechám udělat fasádu – na tu už jsem si sám netroufl, takže jsem rozeslal poptávku a nakonec mne vyjde fasáda s našpricováním a obyčejnou omítkou a štukem, bez vymalování na 78 tis. Kč.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Miloslav
Miloslav (43 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací