Skvělý tip, jak ušetřit při stavbě či rekonstrukci

Autor: Wienerberger (71 příspěvků)
12. 4. 2021
0 komentářů
Skvělý tip, jak ušetřit při stavbě či rekonstrukci
Redakční článek
Chystáte se stavět nebo rekonstruovat? Pak pro vás máme skvělou zprávu! S letošní akcí „Stavte výhodně!“ na vás opět čeká celá řada velkých výhod.

Co je „Stavte výhodně“?

V této akci se přední výrobci materiálů spojili a vytvořili poukaz, díky němuž na stavebníky čekají nemalé slevy.

Rozhodně se však nejedná o žádnou „druhou jakost“. Všechny značky totiž vynikají vysokou kvalitou a moderním řešením všech svých produktů a dlouholetými zkušenostmi ve stavebnictví. A to je přesně to, co potřebuje slyšet každý, kdo plánuje stavbu rodinného domu nebo rekonstrukci toho stávajícího.

Díky akci „Stavte výhodně“ tedy nakoupíte kvalitní materiál levně a získáte i profesionální přístup odborníků.

Proč by stavebníky měla akce zajímat?

Jistě, různých akci a slev je dnes všude plno a člověk už se stává pomalu imunní. Nicméně v této akci získáte mnohem víc!

Kromě garantované slevyšpičkové kvality prověřených značek se můžete těšit také na bezplatnou kalkulaci a cenovou nabídku či příjemný zákaznický servis s operátory, kteří jsou vždy ochotni pomoci s uplatněním slev a nákupem materiálu.

Jaké slevy na stavebníky čekají?

Samozřejmě, nejdůležitější je vědět, co na nás tedy vlastně čeká a zda je to pro nás vůbec zajímavé.

Po vyplnění online formuláře se můžete těšit například na slevu až 39 % na kvalitní pálené cihly POROTHERM s dlouhou životností a vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi. Chystáte-li se na rekonstrukci nebo stavbu střechy, pak vás jistě potěší sleva 33 % na stálobarevné střešní tašky TONDACH. Na ně navíc automaticky dostanete záruku 33 let.

Nejprodávanější komínové systémy v Evropě SCHIEDEL zase nabízí keramický komín od částky 15.324 Kč. A největší výrobce oken a dveří s perfektní tepelnou i zvukovou izolací VEKRA pro vás má slevu až 3.000 Kč.

No a pokud se chystáte na rekonstrukci či vybavení kuchyně a koupelny, pak pro vás má různé slevy a akce i náš největší prodejce jejich vybavení SIKO.

Reklama

Jak slevu získat?

A teď to nejdůležitější – jak slevu získat. Stačí na stránce stavtevyhodne.cz vyplnit elektronický formulář, čímž získáte unikátní kód. Tento kód si pečlivě uschovejte, budete ho potřebovat.

Následně vás asi do 4 pracovních dní bude kontaktovat operátor či operátorka, kteří vám pomohou všechny výhody uplatnit. Získaná sleva se vám poté promítne do cenové nabídky.

Důležité je také vědět, že vyplněním formuláře se k ničemu nezavazujete a o nákupu si rozhodnete sami. A to za tu zkoušku stojí, co myslíte?

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (71 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku