Poznejte trendy nábytkářského odvětví na veletrhu FOR INTERIOR

Autor: ABF (47 příspěvků)
23. 9. 2020
0 komentářů
Poznejte trendy nábytkářského odvětví na veletrhu FOR INTERIOR
Komerční
Pro nábytkářský obor je klíčovou událostí veletrh FOR INTERIOR, který se bude konat od 1. do 4. října 2020 na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA. Přijďte se podívat, jaké novinky představí nejvýznamnější výrobci, designéři a profesionálové ze světa nábytku, interiérů a bytových doplňků. Letňanský areál se navíc proměnil v zónu s maximální bezpečností a je plně připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů.

Haly areálu i okolí budou vybaveny navigačními systémy a navýší se počet obslužného personálu pro maximální komfort návštěvníků i vystavovatelů. Vzhledem k modernímu vybavení hal a jejich prostupnosti bude ve vnitřních prostorách zajištěn přísun čerstvého vzduchu, nikoliv pomocí recyklace vnitřního vzduchu. „Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí v určeném prostoru. Změní se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy budou pro zvýšení bezpečnosti rozšířeny uličky v hlavních průchozích koridorech i v bočních sekcích mezi stánky,“ řekl výkonný ředitel ABF, a.s. Martin František Přívětivý.

Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí rukou, oproti standardnímu režimu budou častěji dezinfikovány i prostory výstaviště. Pro kontrolu dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami bude určena skupina koordinátorů vstupů do areálu, ale i ve vstupních a výstavních halách. Možnost zakoupit si roušku bude i přímo na výstavišti.

Připravte se na inspirativní podzim

Ve dnech 1. až 4. října se v PVA EXPO PRAHA sejde nejen poctivé řemeslo, které budou prezentovat čeští výrobci, významní odborníci, ale i nové kolekce silných značek. K vidění budou také unikátní technologie, moderní design a kvalitní produkty. Doprovodný program bude svou skladbou připraven pro profesionály z oboru i laiky a přinese řadu poutavých workshopů, přednášek a setkání s osobnostmi tohoto odvětví.

V rámci veletrhu se představí také vítězné exponáty soutěže Nábytek roku 2020 a již tradičně bude jedna hala věnována Zóně spánku zaměřené na kvalitní a příjemné snění. Významným bodem doprovodného programu bude projekt Inspirace pro bydlení. Pro návštěvníky bude ve Vstupní hale I vybudováno pět interiérů s nápady, radami a tipy na zařízení bydlení s každodenní možností komentované prohlídky s odborníky. Návštěvníci se mohou těšit také na velkou soutěž o pět set cen.

Na nadcházející ročník akce se těší také vystavovatelé. „Naše česká nábytkářská firma zaměřená na výrobky z masivního dřeva a ortopedické lamelové matrace je pravidelným dlouholetým vystavovatelem na veletrhu FOR INTERIOR v Praze. Veletrh je nedílnou součástí našeho marketingu. Většinu našich novinek vystavujeme právě na tomto veletrhu. I letos na začátku října se těšíme jak na nové zákazníky, tak na zákazníky stávající, kteří nám sdělují své poznatky s našimi výrobky a poskytují nám tak neocenitelnou zpětnou vazbu,“ říká Tomáš Jelínek ze společnosti JELÍNEK – výroba nábytku s.r.o. Více o veletrhu na: www.forinterior.cz.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací