Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.

Autor: Adam (7 příspěvků)
9. 4. 2020
0 komentářů
Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.
Příspěvek stavebníka
Ahoj, svépomocníci, v této omezenější době.

A hlásím po delší odmlce, září až prosinec bylo pro nás zlomový období.  Odšalovali jsme schody a začali vytvářet naši ideu, jak bychom si schodiště představovali. Koupili jsme 10 Hebel cihly a vyzdili příčku, která bude sloužit i jako zábradlí.

Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.

Omítky, i když složítěji (složitěji si to rádi děláme :-)), jsme jeli klasiku, stěrka a štuk.

Reklama
Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.

Elektřinu jsme si drážky udělali sami a elektrikář z obce nám to všecko natáhl. Poučení je, že kolik zásuvek si vymyslíš, vynásob to 2x minimálně. Nějak jsme si vymysleli osvětlení venku atd, zásuvka 380 V venku taky nesmí chybět. Po omítkách jsem objednal firmu na vyliti podlahy betonem (po cca 7 dnech nonstop izolování podlahy už nechci vidět polystyren - až do zateplení, hahahaha). Firma příjela ráno v 7 a v 11 skončili. Chlapci byli sobotní směna, což vždy pro mě smrdí průserem (rozumněj chybami) a ejhle, podlahy nebyly úplně v normě, ale chlapi to vzali seriózně a vylili nerovnosti nivelačkou nebo něco zbrousili.

Schody, omítky, elektrorozvody, topení, atd.
Reklama

Po nějakém čase přišla řada na SDK konstrukci a sádroše, jelikož jsmě chtěli bydlet dříve, tak dostalo přednost přízemí. Pokračování v dalším článku :-)

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací