Finiš před kolaudací – zásuvky, interiérové dveře, revize, atd.

Autor: Libor a Maruška (50 příspěvků)
23. 3. 2013
3 komentáře
Finiš před kolaudací – zásuvky, interiérové dveře, revize, atd.
Příspěvek stavebníka
Říjen, Listopad 2012 Nainstaloval jsem zásuvky a vypínače – manželka si vybrala Logus (opět po zdlouhavém vybírání). V říjnu nám taky dovezli a nainstalovali dveře od Solodoor.

Jako u všeho i výběru dveří předcházelo navštěvování prodejců. Když už si manželka vybrala dveře a přijeli je zaměřit, tak nám bylo řečeno, že máme malé otvory. Že prý musí být na výšku o 5cm vyšší!!!

Pak teprve mi pán vysvětlil, že jsme si vybrali dveře polského výrobce, kde je jiná norma. Takže vše nanovo, protože jsem nehodlal řezat do překladů. Nechápu, proč měl prodejce v nabídce dveře jiné normy než České. Nakonec jsme spokojenější s těmi Solodoor.

Pokračoval jsem osazením vodovodních baterií, sprcháčem (viz. problémy s montáží v jednom z minulých článků), umyvadel a skříněk, různých držáků apod.

Reklama

Na RWE jsem podepsal smlouvu na osazení plynoměru, který k mému překvapení hned druhý den osadili. Nechal jsem udělat revizi komínů a elektriky a spustit kotel.

Taky jsem nechal na klíč udělat hromosvod a zrušil jsem staveništní rozvaděč a připojil přívodní kabel přímo do elektroměrového rozvaděče a nechal přeplombovat elektroměr.

Začal jsem dávat dohromady dokumenty ke kolaudaci a manželka pomalu začala mýt okna, dveře apod.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Libor a Maruška
Libor a Maruška (50 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací