HELUZ SIDI: Rychlé a snadné zdění bez kompromisů

Autor: HELUZ (69 příspěvků)
Kategorie: Vnitřní omítky
29. 8. 2025
0 komentářů
HELUZ SIDI: Rychlé a snadné zdění bez kompromisů
Komerční

Stavíte svépomocí a hledáte způsob, jak si práci co nejvíce usnadnit, zrychlit, a přitom zachovat vysokou kvalitu? Zdicí malta HELUZ SIDI je ideálním řešením pro každého, kdo chce stavět efektivně, bez zbytečných komplikací a s minimálními nároky na vybavení.

HELUZ SIDI: Rychlé a snadné zdění bez kompromisů

Jednoduchost, která šetří čas i peníze

HELUZ SIDI je předem připravená tenkovrstvá malta určená pro zdění z broušených cihel HELUZ. Její složení na bázi vodního skla a polymerní disperze zajišťuje vysokou pevnost a zároveň umožňuje snadnou aplikaci pomocí strukturovaného válečku. Díky tomu odpadá nutnost používat drahé nářadí a elektřinu.

Malta je vhodná jak pro vnější nosné zdivo, tak pro vnitřní příčky. Její optimální složení umožňuje snadné vyrovnání nerovností v ložných spárách a rychlý nárůst počátečních pevností. Spoje dosahují plné pevnosti už do 7 dnů, a to i při běžných klimatických podmínkách. Práce je navíc možná už od teploty 1 °C, což výrazně prodlužuje stavební sezónu.

HELUZ SIDI: Rychlé a snadné zdění bez kompromisů

Výhody, které ocení každý svépomocník

Použití malty HELUZ SIDI přináší řadu praktických výhod:

  • Rychlé a úsporné zdění bez nutnosti vlhčení cihel

  • Možnost pracovat i při nízkých teplotách

  • Minimální znečištění staveniště

  • Snadné přerušení a opětovné zahájení práce

  • Nízké nároky na skladování a manipulaci

To vše dělá z HELUZ SIDI ideální volbu pro ty, kdo chtějí stavět vlastníma rukama bez zbytečných komplikací.

HELUZ SIDI: Rychlé a snadné zdění bez kompromisů

Jak na to: jednoduchý postup aplikace

Malta HELUZ SIDI se před použitím lehce promíchá a nanáší se válečkem rovnoměrně tak, aby pokryla všechna žebra ložné plochy cihel. Po nanesení máte 15 minut na uložení a vyrovnání cihel. Materiál není potřeba ředit ani doplňovat jinými složkami.

Po ukončení práce stačí váleček opláchnout vodou a kbelík s maltou dobře uzavřít. Malta je tak připravena k dalšímu použití i po delší době. Skladovat ji lze na suchém a stinném místě při teplotách od +5 do +35 °C. Doba použitelnosti je až 18 měsíců od data výroby.

www.heluz.cz

Galerie

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
HELUZ (69 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.heluz.cz800 212 213
U Cihelny 295, 373 65 Dolní Bukovsko
Poslat poptávku