Kuchyň - výběr a montáž kuchyně

Autor: NED (30 příspěvků)
Kategorie: Kuchyň
24. 7. 2024
0 komentářů
Kuchyň - výběr a montáž kuchyně
Příspěvek stavebníka

Kuchyň od truhláře na doporučení.

Výběr kuchyně

Na začátku jsme koukali na kuchyně v Siku, nakonec ale spíše jen pro inspiraci, rozhodli jsme se, že bude lepší si nechat udělat kuchyň od truhláře na míru.

Udělali jsem si představu, jakou kuchyň bychom chtěli a na doporučení známých kontaktovali truhláře, který jim dělal kuchyň a byli s ním spokojeni. Vše jsme řešili již s ročním předstihem, aby jsme měli zamluvený termín. Jak začínalo vše být z naší strany připraveno, tak jsme byli s truhlářem v kontaktu, aby vše vyšlo termínově.

Zvolili jsme si barevnou kombinaci světle šedé, dubu a antracitu. Hrubý návrh jsme měli již od začátku, vše jsme si kreslili ve Sketchupu. Před realizací jsme dořešili detaily a pak už nic nevymýšleli, abychom to nekomplikovali.

Včas jsme vybrali a objednali všechny spotřebiče, aby byly pro montáž na místě a aby truhlář věděl rozměry všech vestavěných spotřebičů. Lednici jsme chtěli volně stojící, protože ty vestavěné mají dost omezené rozměry.

Osvětlení kuchyně

V kuchyni chtěla manželka bodovky a ještě jsme nechali nainstalovat zespodu horních skříněk LED pásek.

Kuchyň - výběr a montáž kuchyně
Reklama

Montáž kuchyně

Montáž proběhla v průběhu zhruba měsíce, byli jsme takto domluveni, vzhledem k tomu, že jsem v té době obkládal koupelnu a na realizaci kuchyně se tolik nechvátalo. Takže pan truhlář cesty k nám spojil vždy s cestou pro materiál na další projekty a takhle nám to všem vyhovovalo.

Vždy zavolal předem, abychom se tam sešli a pomohl jsem mu s přenášením skříněk. Byl jsem rád, že jsme zvolili kuchyň od truhláře, nedovedu si představit, že bych si kuchyň montoval sám. Za kuchyň jsme místo obkladu zvolili také desku.

Jakmile byly všechny skříňky na místě, dodělali jsme podlahu, aby mohl truhlář dokončit sokly. Tím byla kuchyně hotova.

Kuchyň - výběr a montáž kuchyněKuchyň - výběr a montáž kuchyně

Náklady

Název položkyCena
Kuchyně - materiál, práce
250 000 Kč
Spotřebiče
95 000 Kč
Celkem345 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací