Nejnovější trendy v použití betonových prvků v zahradě

Autor: Best a.s. (1 příspěvek)
Kategorie: Pozemek
29. 10. 2023
0 komentářů
Nejnovější trendy v použití betonových prvků v zahradě
Komerční

Betonová dlažba získala oblibu již po desetiletí a stala se preferovaným materiálem pro řešení chodníků, příjezdových cest a teras. Tato popularita je způsobena řadou výhod, včetně její dlouhé životnosti, snadné pokládky a údržby, a zejména rozsáhlého výběru rozměrů, barev a povrchových úprav.

V moderním zahradním designu patří mezi nejžádanější dlažby jak velkoformátové, tak i skladebné druhy. Vynikajícím příkladem, který splňuje oba tyto požadavky, je dlažba známá jako BEST BELEZA. Tato dlažba tvoří sestavu tří různě velkých kamenů, které společně vytvářejí nepravidelný vzor a zároveň splňují nároky na velkoformátový vzhled.

Pro ty, kteří preferují jemnější vzory a menší rozměry, je zde alternativou nebo doplňkem dlažba BEST BELISIMA. Tato dlažba je také složena ze tří kamenů, avšak s menšími rozměry. Lze ji pokládat samostatně do nepravidelných vzorů nebo kombinovat, aby vytvořila originální plochy.

Pro milovníky jednoduchosti je tu dlažba BEST BRILA, která má jednoduchý tvar o rozměru 60×30 cm a poskytuje moderní vzhled. Stejně jako u předchozích dlažeb s ní lze vytvářet chodníky a povrchy pro pojezdové plochy.

Okolí domu zahrnuje nejen terasy, chodníky a zeleň, ale také důležité doplňkové prvky, jako jsou obrubníky a palisády. Důkladně zajištěný obrubník je klíčovým prvkem pro udržení zpevněných ploch a řešení výškových rozdílů. Palisády jsou skvělou volbou pro zpevnění svahů a vytvoření venkovních schodišť.

A co ploty? Ploty jsou významnou součástí zahrady, zajišťují ochranu a přispívají k estetickému vzhledu. Vyberte vhodný materiál, který ladí s celkovým konceptem vaší zahrady a ostatními výrobky. Mezi oblíbené plotové prvky patří BEST LUNETA, stavebnicový systém pro ploty a opěrné zdi, nabízený v jednobarevných verzích i v různých colormixech.

Pokud potřebujete radu ohledně výběru, výpočtu, nebo samotné realizace, neváhejte se obrátit na odborníky. Společnost BEST nabízí širokou škálu produktů a ve vzorkovnách si můžete prohlédnout dlažbu v reálném prostředí, abyste si byli jisti, že jste si vybrali správně.

Videonávody na pokládku dlažby i stavbu plotu naleznete na: BEST - výrobce betonových prvků - YouTube

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Best a.s.
Best a.s. (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Kontakty na autora
https://www.best.cz/+420 800 858 858
Rybnice 148 331 51 Kaznějov
Poslat poptávku