Bydlet úsporně, ale komfortně? Z POROTHERMU to jde i bez zateplení a s hrubou stavbou do 5 dní!

Autor: Wienerberger (72 příspěvků)
30. 7. 2010
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Už vás nebaví sledovat ceny energií a neustále přemýšlet, jak ušetřit? Vyřešte to jednoduše už při stavbě. Pokud se rozhodnete pro POROTHERM, můžete si pořídit nízkoenergetický dům bez toho, že byste museli stavbu zateplovat. Stavba tak může dýchat a vy navíc ušetříte.

Při výstavbě z broušených cihel POROTHERM 44 EKO+ Profi DRYFIX lze zvládnout hrubou stavbu nízkoenergetického rodinného domu na hotové základové desce do 5 dní. Zdicí pěna DRYFIX, která se používá místo malty, je k dispozici zdarma při nákupu cihel. Společnost Wienerberger, výrobce tohoto zdicího systému, přitom poskytuje stavebníkům i řadu dalších možností, jak ušetřit.   Nízkoenergetické bydlení bez zateplení Broušené cihly POROTHERM 44 EKO+ Profi DRYFIX, které jsou novinkou na trhu, umožňují výstavbu nízkoenergetického bydlení bez zateplení. Zdivo ve formě jednovrstvé masivní konstrukce tvoří ideální podklad pro omítku a zároveň je dobrým předpokladem pro vznik zdravého bydlení.

I v zimě Technologie zdění s pěnou DRYFIX umožňuje výstavbu i v zimě, a to až do -5 °C. Zdivo je rychle pevné, nepotřebuje vysychat, takže lze okamžitě pokračovat s dalšími pracemi. Ke zdění je potřeba pouze dóza se zdicí pěnou a speciální aplikační pistole. Vlastní nanášení pěny je velmi jednoduché, stačí dózu jen důkladně protřepat a pustit se do práce.

Založení stavby zdarma se specializovaným technikem Ti, kteří se rozhodli si postavit dům z broušených cihel POROTHERM Profi svépomocí, mohou při zakládání stavby využít pomoci specializovaného technika. O jeho asistenci je třeba požádat na webu www.porotherm.cz/zakladani Ve stanovený den pak technik pomůže na stavbě založit první řadu cihel a vysvětlí, jak se zdí z broušených cihel. Pomoc se poskytuje v délce do 5 pracovních hodin. Přestože je jedna asistence specializovaného technika v hodnotě  9 800 Kč, stavebníci ji mají v případě výstavby z broušených cihel Profi k dispozici naprosto bezplatně.

Reklama

Více informací získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na www.porotherm.cz.

{gallery}_rady-a-navody/stavebni-materialy/2010-07-30_Porotherm-PROFI{/gallery}

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (72 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama