Vše o bazénech na 1 místě

Autor: Bazeny-relax.cz (3 příspěvky)
11. 5. 2017
0 komentářů
Vše o bazénech na 1 místě
Příspěvek stavebníka
Uvažujete o pořízení bazénu? A chcete dopředu znát všechny důležité informace? Víme, kde najdete vše, co potřebujete vědět. Pročtěte si poradnu, do které píšou své zkušenosti samotní bazénáři.

Jedním z autorů je Michal Vlášek, člověk, který mezi bazény vyrostl. Vyráběl je totiž už jeho otec a on po něm bazénářské řemeslo převzal. „Za ty roky už přesně víme, co se lidem osvědčuje a s čím mají špatné zkušenosti. Naše filosofie není prodat bazén za každou cenu, ale pomoct lidem, aby si vybrali opravdu dobře. Aby měli bazén, který jim bude roky skvěle sloužit, který využijí na maximum a který jim nedá moc práce s údržbou. V našem bazénovém centru vlastně děláme z lidí takové malé odborníky. Rozhodli jsme se zkušenosti sepsat a dát lidem k dispozici i na internetu,“ říká Michal o bazénové poradně, kde najdete všechny potřebné informace od A do Z. Prohlédněte si poradnu

Největší porovnání materiálů na českém internetu

Kdybyste si měli před výběrem bazénu přečíst z poradny jeden jediný článek, přečtěte si velké porovnání materiálů. V přehledné tabulce si porovnáte plusy a mínusy jednotlivých materiálů. Článek shrnuje 15 důležitých věcí, na které je třeba si při volbě materiálu dát pozor. Váháte nejen nad materiálem, ale i nad velikostí nebo tvarem bazénu? V článku o tom, jak správně vybrat bazén, se dozvíte, proč je nejpraktičtější tvar obdélník se zaoblenými rohy nebo třeba jak si pořádně zaplavat, i když máte na bazén jen málo prostoru.

Vše o bazénech na 1 místě
Reklama

Rady k vybavení a údržbě

Protiproud, vytápění, osvětlení… zpočátku se to možná zdá jako bonusy, bez kterých se člověk může obejít. Ale zjistíte, že i na kvalitním vybavení záleží, nakolik budete bazén využívat. Zastřešení ochrání bazén před nečistotami a zajistí bezpečnost dětí. Kromě toho vám ale taky velmi výrazně prodlouží koupací sezónu – pod zastřešením se můžete koupat třeba od dubna do října a za každého počasí. Bojíte se, že vám bazén dá příliš mnoho práce s údržbou? Nemusí to tak být. V článku o možnostech údržby zjistíte, že dnes už si můžete zakoupit systém filtrace a desinfekce, který se o vodu stará automatizovaně. Vy se můžete věnovat koupání a relaxu.

Nechte si poradit napřímo – dozvíte se víc a ušetříte čas

„Doufáme, že poradna pomůže lidem, kteří se chtějí o bazénu rozhodnout kvalifikovaně. Nejlépe ale poradíme přímo v našem bazénovém centru, protože tam si lidi můžou všechno prohlédnout, porovnat a osahat na vlastní kůži,“ říká Michal Vlášek z bazénové poradny rodinné firmy Bazény Relax.  

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Bazeny-relax.cz (3 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací