Velká soutěž s produkty Sika za milion

Autor: Jana Kouřilová (94 příspěvků)
4. 4. 2019
0 komentářů
Velká soutěž s produkty Sika za milion
Redakční článek
Firma Sika přichází s velkou soutěží doslova za milion korun. Můžete vyhrávat v měsíčních soutěžích, ale můžete se také zúčastnit velké 8měsíční soutěže o hlavní výhru.

Jak bude soutěž probíhat?

Principem soutěže je zaznamenat příběh vaší stavby za použitím materiálu skupiny Sika, do které patří značky Sika, SCHÖNOX, KVK a KVK Parabit.

1. krok – Registrace stavby Do soutěže je třeba nejprve vaši stavbu zaregistrovat. To uděláte tak, že zašlete alespoň jednu fotografii ze stavby a krátký popis (příběh) stavby. 2. krok – Zařazení do slosování Do slosování se zařadíte tak, že budete na web stavtehlavou.cz nahrávat faktury nebo doklady za nákup materiálu značek Sika, SCHÖNOX, KVK nebo KVK Parabit. Ke každému dokladu je třeba ještě přiložit další fotografii dokumentující průběh stavbu nebo použití daného materiálu. Je jedno, jestli stavíte dům, byt, nebo provádíte rekonstrukci. Důležitý je příběh a doklady. Zúčastnit se můžete s jediným dokladem, s každým dalším však navyšujete hodnotu případné hlavní výhry. Zúčastnit se můžete i jako řemeslník. V takovém případě stačí nakoupit jednorázově materiál v hodnotě alespoň 30 000 korun a nahrát fakturu. Získáte okamžitou odměnu v podobě nářadí, oblečení nebo pomůcek dle vlastního výběru. Doklady a faktury musí být za období od 1. 3. (resp. 1. 4. pro řemeslníky) do 30. 11. 2019. Bát se nemusíte ani dokladů, kde máte kromě materiálu vyfakturovanou i práci někoho dalšího. Například pokud nestavíte svépomocí, ale staví vám firma, klidně můžete i doklad od ní použít. Podmínkou je, aby zde byl zvlášť rozepsaný materiál značek Sika, SCHÖNOX, KVK nebo KVK Parabit.

O co přesně se soutěží?

V měsíčních kolech se soutěžící mohou těšit na poukázky do stavebnin v hodnotě 5 000 a 10 000 Kč. Hlavní výhra se pak bude losovat ze všech registrovaných staveb. Výherci se mohou těšit na proplacení celkové hodnoty použitého materiálu značek Sika, SCHÖNOX, KVK nebo KVK Parabit. Hlavní výhra je proplacení 100 %, druhá cena 50 % a třetí 25 %. Přičemž strop je 1 000 000 Kč. Za to už se dá materiálu na stavbu nakoupit docela dost.

Reklama

Jak fotografie a účtenky zasílat?

Do slosování o hlavní cenu můžete nahrávat podklady prostřednictvím webové stránky www.stavtehlavou.cz. Pro účast v dílčích soutěžích stačí sledovat facebookovou stránku Sika, kde se budou pravidelně objevovat jednotlivá zadání.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Kouřilová
Jana Kouřilová (94 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama