Kdy objednat cihly, abyste se jich letos dočkali?

Autor: Jana Kouřilová (94 příspěvků)
20. 2. 2019
0 komentářů
Kdy objednat cihly, abyste se jich letos dočkali?
Redakční článek
Před dvěma lety mnoho stavebníků v průběhu sezóny narazilo na nedostatek stavebního materiálu na trhu. V loňském roce mnozí výrobci zvýšili své produkce. Zvýšil se ovšem i nárůst poptávky a materiálu bylo opět málo.

Konkrétní doba dodání materiálu se každý den mění. Napsat například, že při objednávce do 20.2. budete mít cihly na stavbě za 10 dní prostě nelze.

Ale i přesto, že teď venku ještě mrzne, neměli bychom objednávku materiálu dlouho odkládat. Navíc je únor, ve kterém tradičně firma Wienerberger umožňuje získání slevového poukazu na své výrobky. Na webu se uvádí sleva 26% na plněné i neplněné broušené zdivo Porotherm a 28% sleva na stropy s i bez nadbetonávkou a věncovky.

Poukaz na cihly a stropy s garantovanou slevou je možné stáhnout zdarma. Po získání slevového poukazu na cihly a stropy Vás bude kontaktovat operátorka zákaznického servisu. Pokud již máte projektovou dokumentaci, pomůže Vám operátorka zajistit cenovou kalkulaci pro zdivo, stropy a případně také střešní krytinu pro Váš dům. Dále se s ní můžete poradit, jak postupovat pro uplatnění slevového poukazu u vybraných obchodních partnerů výrobce.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Kouřilová
Jana Kouřilová (94 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama