Již ve čtvrtek 4. října, začíná mezinárodní veletrh FOR INTERIOR, který bude opět plný nábytku, interiérů a bytových doplňků.

Autor: Jana Kouřilová (94 příspěvků)
3. 10. 2018
1 komentář
Již ve čtvrtek 4. října, začíná mezinárodní veletrh FOR INTERIOR, který bude opět plný nábytku, interiérů a bytových doplňků.
Redakční článek
Letňanský veletržní areál PVA EXPO PRAHA tradičně přivítá několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů z oblasti nábytku, interiérů a bytových doplňků. Ti se představí v rámci 10. ročníku největšího podzimního veletrhu nábytku FOR INTERIOR, který v Praze proběhne již v termínu 4.–7. 10. 2018.

Kromě interiérů, nábytku a bytových doplňků, potřebných k zařízení bydlení, se letos v rámci veletrhu objeví tři nové zajímavé koncepty. Bude se jednat o ZÓNU KVALITNÍHO SPÁNKU, která uceleným způsobem představí výrobce a zástupce domácích i světových značek postelí, matrací, ale také se zaměří na osvětu zdravého a kvalitního spánku. Jak starý nábytek dostává druhou šanci, zjistíte v sekci věnované VINTAGE STYLU. A o rozruch se jistě postará Hala 6, která bude celá patřit celoevropsky oceňovanému umělci Joe Muczka jr., který v rámci MUCZKA HALL ukáže, jak lze dnes propojit umění s nejrůznějšími produkty a službami. Těšit se tak můžete nejen na jeho obrazy, ale i originální interiérové doplňky a produkty s jeho designem. Nedílnou součástí je i souběžně probíhající veletrh FOR GASTRO & HOTEL, který je určen jak pro odbornou, tak laickou veřejnost se zaměřením na vybavení a provoz hotelů, restaurací či kaváren. Po celou dobu konání veletrhu budou v rámci doprovodného programu probíhat další kreativní workshopy, přednášky a atraktivní soutěže, jako např. soutěž s TV bydlení o kuchyň v hodnotě 100 021 Kč včetně DPH. Charakteristika: Veletrh FOR INTERIOR je největším podzimním veletrhem nábytku v ČR. Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany Kdy: 4.–7. 10. 2018 Odkaz: www.forinterior.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Kouřilová
Jana Kouřilová (94 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací