STAVSI mění tradiční stavebnictví

Autor: Stavsi.cz (4 příspěvky)
24. 12. 2017
0 komentářů
STAVSI mění tradiční stavebnictví
Příspěvek stavebníka
Ano, na tradice bychom určitě neměli zapomínat ani v případě bydlení. Nicméně, není na čase dát šanci pokroku? Žijeme ve světě inovací, ve kterém každý chce mít nejnovější mobil nebo počítač s úžasnými aplikacemi. Brzy se určitě objeví automobil, který dokonce sám zaparkuje a za pár let nebude potřebovat ani řidiče. Možná vás proto zajímají novinky ze světa stavebnictví. Každý se dnes přeci snaží postavit co nejvíce za méně peněz. Ale jak sami tušíte, za pomoci tradičních metod to půjde těžko. Schválně, na jaké inovace přišli odborníci ve stavebnictví?

V České republice staví až 55 % lidí vlastní bydlení svépomocí. Představte si, skládají cihlu po cihle mnoho týdnů, až se jim o nich v noci zdá. Kéž by bylo možné stavbu urychlit a zjednodušit, aby mohli trávit více drahocenného času s rodinou a blízkými. Velmi zajímavé řešení nabízí systém přesného stavění suchým zdivem STAVSI, tak proč jej nezkusit. STAVSI nabízí komfort srovnatelný se zděnou stavbou, odolnost železobetonové konstrukce, rychlost dřevostavby a jednoduchost stavebnice. Jeho kouzlo spočívá v jednoduchosti a rychlosti, o čemž se můžete přesvědčit nejen při sledování videí na Youtube. Systém je vyroben z Liaporbetonu, což je lehčený beton s keramickým kamenivem. Materiál se na trhu objevil před řadou let a čím dál více nabývá na popularitě. Ke své spokojenosti jej vyzkoušelo mnoho stavebníků před vámi, proto není vůbec třeba dělat si starosti s jeho výdrží a dalšími kvalitami. Spojovací lišty jsou pak vyrobeny z různých materiálů podle účelu využití buď ze dřeva, železobetonu, nebo z recyklované pryže. Jediné místo, kde vás čeká trocha námahy, je správné založení první řady. Pak už s pomocí ručního nářadí podle kladečského plánu složí stavbu i začátečník. Plán je detailním návodem, který vám přímo na míru připraví a dodá společnost STAVSI s.r.o. V jednoduchosti je síla, stavebnici tvoří pouze čtyři typy tvárnic - dva pro nosné zdivo a dva na příčky. Stavebníky také potěší možnost použití dřevěných lišt jako roštu pro montáž sádrokartonu nebo jiných desek, což usnadní následné stavební práce. Stejně tak jako vynechání lišt pro vedení rozvodů inženýrských sítí, díky čemuž odpadne zbytečná destrukce hotového zdiva.

STAVSI mění tradiční stavebnictví

Výhodou je bez pochyby také možnost kdykoli práci přerušit. Montáž probíhá bez mokrých procesů a není třeba čekat na vyschnutí a vytvrzení. Jindy běžné technologické lhůty se proto systému STAVSI netýkají. Představte si, že technologii přesné suché výstavby nezastaví ani mráz a stavba doslova roste za každého počasí a můžete si ji "smontovat" během pár dnů.

Reklama
STAVSI mění tradiční stavebnictví

STAVSI představuje moderní kvalitní technologii přesné suché výstavby ve stavebnictví a skvěle se mimo jiné hodí i pro stavbu svépomocí. Zkuste popřemýšlet o inovativních metodách stavění, které vám usnadní život. Uvidíte, že je lepší věnovat se tradicím při zcela jiných příležitostech, třeba během vánočních svátků v rodinném kruhu. Tak tedy šťastné a veselé! Více najdete na www.stavsi.cz.

Galerie

STAVSI mění tradiční stavebnictvíSTAVSI mění tradiční stavebnictví
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Stavsi.cz (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací