Cihlový dům budoucnosti

Autor: Wienerberger (72 příspěvků)
2. 4. 2017
0 komentářů
Cihlový dům budoucnosti
Příspěvek stavebníka
Existuje dokonalý rodinný dům? Ano, pokud je postaven podle konceptu e4! Ten shrnuje kvality moderního bydlení v domech s keramickou obálkou. Vize přední stavební společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. skrytá pod názvem "e4" je tvořena čtyřmi elementy "e", které představují hlavní výhody cihlových domů - jako je energie, ekologie, ekonomie, emoce a zdraví. 

Energie

Díky inovativnímu tepelnému systému minimalizuje cihlový dům celkovou spotřebu energie a splňuje veškeré příslušné požadavky, které má nejen stavitel, ale i od r. 2020 Evropská unie. Skvělé schopnosti tepelné akumulace a přímo excelentní izolační vlastnosti keramických materiálů... to jsou důvody, proč je možné snižovat celkové energetické nároky a tím si i současně užívat tepelnou pohodu uvnitř stavby.

Ekologie 

Cihly Porotherm, pálené střešní tašky Tondach či keramické lícové cihly Terca jsou vyrobeny z čistě přírodních surovin. Ty patří mezi dostupné zdroje a získávají se s maximálním ohledem na životní prostředí. Díky e4 máte tedy jedinečnou možnost, nejen čerpat z darů přírody, ale také bydlet s ní v naprostém souladu…

Ekonomie

Stavba rodinného domu z keramického stavebního materiálu je rozumnou investicí. Moderní zdivo je totiž ověřenou a dobře známou stavební technologií, která pomáhá snižovat náklady při samotné realizaci stavby i následně při jejím užívání. Cihlové domy se střechou z pálených tašek mají navíc velmi dlouhou životnost - více než 100 let. Proto bydlet ekonomicky budete vy i vaše děti!

Reklama

Emoce a zdraví

Domov z keramických materiálů umožňuje vysokou úroveň bydlení, a to zejména z hlediska zdraví, pohodlí, bezpečí i estetiky. Cihly Porotherm, střešní krytina Tondach či lícové cihly Terca nevylučují žádné škodlivé látky a mají vynikající tepelně-izolační vlastnosti. Díky nim se ve stavební konstrukci neakumuluje vlhko ani bakterie a netvoří se tolik nebezpečné plísně. Bydlete tak zdravě, komfortně a hlavně moderně, neboť přírodní keramické materiály jsou opravdu krásné a nadčasové. Více informací získáte také na www.wienerberger.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (72 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku