K cihlám od HELUZu navíc spotřebiče

Autor: HELUZ (60 příspěvků)
23. 2. 2017
0 komentářů
K cihlám od HELUZu navíc spotřebiče
Příspěvek stavebníka
Český výrobce cihel HELUZ připravil na jaro akci po své zákazníky. Při objednání stavebního materiálu od 1. února do 14. dubna 2017 získají dárkový poukaz na nákup domácích spotřebičů Euronics až ve výši 11 000 Kč a k tomu 10% slevu na další nákup v elektroprodejnách po celé České republice. Dárkové poukazy a sleva je platná do konce roku 2017.

Jarní akci HELUZu mohou využít stavitelé rodinných domů, kteří se od 1. února do 31. března nezávazně zaregistrují na webu www.heluz.cz/akce a do 14. dubna 2017 si objednají vybraný druh cihel. Při odběru cihel od svého prodejce do konce dubna získají díky akci dárkový poukaz do elektroprodejen Euronics a slevu 10 % na další nákup domácích spotřebičů. Hodnota dárkového poukazu je závislá na vybraném druhu cihel. Při objednání cihel HELUZ Family 2in1 nebo HELUZ Family získají dárkový poukaz pro výběr spotřebičů v hodnotě 11 000 Kč, při odebrání cihel HELUZ STI poukaz za 7 000 Kč a při koupi cihel HELUZ PLUS broušená si mohou na dárkový poukaz v Euronicsu vybrat spotřebiče za 4 000 Kč. Podmínkou pro získání dárkového poukazu a 10% slevy na spotřebiče je zpracování cenové nabídky společností HELUZ, a to na základě projektové dokumentace rodinného domu. Jarní akce se mohou zúčastnit také ti zákazníci, kteří už mají cenovou nabídku vytvořenou.

Jak získat k cihlám spotřebiče navíc?

Prvním krokem je tedy registrace do 31. března 2017 na webu www.heluz.cz/akce. Zákazníci, kteří již mají zpracovanou cenovou nabídku, uvedou v registračním formuláři číslo cenové nabídky. Klienti bez cenové nabídky zažádají na webovém formuláři o její vytvoření. Do pěti pracovních dnů od dodání podkladů ke zpracování cenové nabídky obdrží zákazníci do svého e-mailu zdarma zpracovanou cenovou kalkulaci svého rodinného domu. Současně s kalkulací dostanou slevový kupón se slevovým kódem. Ten je důležitý nahlásit svému prodejci stavebnin při objednání stavebního materiálu. Zároveň je k získání dárkového poukazu nutné prodejci uvést jméno investora a místo stavby. Místo stavby je důležité pro to, aby staviteli mohl zástupce společnosti HELUZ předat poukaz osobně.

Důvody, proč si vybrat cihly HELUZ

Cihly jsou léty prověřený materiál. Vytváří pocit jistoty a bezpečí. HELUZ vyvinul vlastní technologii moderní cihly, která má nejlepší tepelněizolační parametry na trhu. Proto cihly Family 2in1 už nemusíte zateplovat. Hodnota součinitele prostupu tepla je 0,11 W/m2K, takže splňují požadavky i pro pasivní domy, a to bez nutnosti dodatečného zateplení. Stavba je jednoduchá díky přesnému tvarování a rychlému zdění. Ušetříte čas i peníze. S HELUZem nemusíte hledat jiné řešení. Nabízí systémové řešení celé hrubé stavby – od obvodového zdiva, malty, omítek a lepidel, přes roletové a žaluziové překlady, komínové systémy až po stropní panely. www.heluz.cz/akce

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
HELUZ (60 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.heluz.cz800 212 213
U Cihelny 295, 373 65 Dolní Bukovsko
Poslat poptávku