5 kamionů izolace ISOVER zdarma

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
19. 4. 2016
6 komentářů
5 kamionů izolace ISOVER zdarma
Příspěvek stavebníka
Výrobce izolací ISOVER slaví tento rok 50 let výroby v ČR a při této příležitosti rozdává 50 kamionů tepelné izolace ZDARMA. Návštěvníci portálu Svépomocí mají výhradní právo vybrat až 5 nízkoenergetických či pasivních domů, které se staví s portálem Svépomocí.cz a ty pak ISOVER ocení kamionem izolace také.

První krok k získání kamionu izolace ISOVER zdarma

Chcete-li získat kamion izolace pro svůj dům, zaregistrujte se na webu www.isover50.cz. Po registraci se Vám do 24 hodin ozve telefonní operátorka. Jakmile Vám operátorka zavolá pro získání dalších podrobností, zeptá se také, zda jste se přihlásil na základě výzvy na portálu Svépomocí.cz a zda znáte klíčové heslo. To je okamžik, kdy je třeba říci heslo "SVÉPOMOCÍ ISOVER", abyste mohli soutěžit na stránkách ISOVER50.cz i v hlasování na stránkách Svépomocí.cz. Následně se po zpracování všech formalit zobrazí Váš dům na webu www.isover50.cz. Od majitelů, kteří nestaví svépomocí, ani na portálu Svépomocí.cz nečerpají zkušenosti a inspiraci pro stavbu domu se Váš dům bude graficky lišit červeným proužkem s textem „Svépomocí.cz“. Pokud stavíte pasivní či nízkoenergetický dům, je tato akce ideální právě pro Vás!

Odborná porota vybere a ocení každý měsíc až 5 domů

Odborná porota vybere z webu ISOVER50.cz každý měsíc až 5 domů, které ocení kamionem izolace ZDARMA a poukázkou na 50% slevu na veškeré další izolace ISOVER. Mezi oceněnými domy mohou být domy stavěné svépomocí, respektive s portálem Svépomocí.cz i ostatní zaregistrované domy na webu ISOVER50.cz. To ovšem není zdaleka vše.

Jeden dům vyberete každý měsíc také VY!

Všechny domy, které při registraci na webu ISOVER50.cz sdělí operátorce správné heslo "Svépomocí ISOVER" budou vystaveny ve speciální hlasovací sekci webu Svépomocí.cz. Vy z nich můžete podle svého vlastního uvážení vybrat každý měsíc jednoho šťastlivce, který obdrží kamion izolace ZDARMA. Na této stránce můžete vybrat dům, který obdrží kamionizolace zdarma >>

Reklama

Jak vybírat domy, které uvidím na Svépomocí.cz

U každého domu bude tlačítko „DÁT HLAS“. Aby bylo oceňování co nejkorektnější, bude nutné po stisknutí tlačítka potvrdit nejpozději do 30 minut autorizační odkaz v emailu. Hlas můžete dát vždy jednomu domu, jednou za 24 hodin. Cílem tohoto opatření je zajistit opravdu férové hlasování skutečnými lidmi a vyhnout se všem vychytralým robotům. Omlouvám se předem za komplikaci, ale chceme ocenit opravdu ty stavebníky, kteří si to zaslouží (nejen ty, kteří umí skvěle programovat).

Časový harmonogram akce ISOVER 50

Tepelné izolace pro zateplení podkroví, podlahy nebo fasády bude Svépomocí.cz s ISOVEREM rozdávat každý měsíc od května do září. Na Svépomocí.cz tak poběží celkem 5 hlasovacích kol, z nichž vzejde 5 výherců.

  1. Jděte co nejdříve na web www.isover50.cz.
  2. Zaregistrujte svůj nízkoenergetický či pasivní dům, který právě stavíte nebo začnete v letošním roce stavět.
  3. Operátorce, která Vám do 24 hodin od registrace zavolá zpět, řekněte heslo "Svépomocí ISOVER"
  4. Držte si palce a poproste rodinu a kamarády o hlasy pro svůj dům.
Reklama

Kompletní znění podmínek akce ISOVER 50 najdete na této stránce >>

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací