Projekt rodinného domu

Autor: Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
3. 4. 2015
6 komentářů
Projekt rodinného domu
Příspěvek stavebníka
Dlouho jsme se nemohli rozhodnout, zda stavět podle typového domu, nebo vymyslet domeček sami, až jsme udělali kompromis.

V lednu 2015 jsme si vybrali typový dům na internetu, ve kterém bylo potřeba doladit pár věcí, aby vše bylo podle našich představ. Následovalo obesílaní projektantů a architektů na cenovou nabídku.

Z některých odpovědí jsme byli naprosto šokováni a překvapeni kolik si firmy dokážou říct za vytvoření projektu. Až se nám ozval jeden pán, který to nejspíše dělá, jako svůj koníček. Nabídl nám, jak zpracování projektové dokumentace, tak i veškeré "úřednicko-byrokratické" vyjádření pro stavební povolení. Pán byl velice vstřícný, stále nás informoval o průběhu a na naše dotazy vždycky velice rád odpověděl.

Máme tu konec března 2015 a krabice plná papírů je doma. Měření radonu jsme zvládli během března s úspěšeným vyjádřením - NÍZKÝ. A teď už nám zbývá jen oběhat pár sousednických podpisů, nakoupit hromadu čokolády a hurá na stavební úřad. Držte nám palce, aby vše proběhlo hladce a my mohli už koncem května konečně poprvé kopnout do země.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Měření radonu
2 100 Kč
Zpracování projektu
35 000 Kč
Celkem37 100 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Myšáčik a Pájinka
Myšáčik a Pájinka (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama