Jak Vybrat Správné Lepidlo?

Autor: KVK (4 příspěvky)
31. 8. 2014
1 komentář
Příspěvek stavebníka
Plánujete lepit obklady nebo dlažbu a nejste si zcela jisti, jaký typ lepidla je ideální právě pro Vás a Váš dům? Před pár dny jsem měl možnost vyzkoušet průvodce pro výběr lepidla, který Vám garantuje, že bude spoj nejen pevně držet, ale lepidlo zvládne vybrat i Vaše manželka.

Aplikace je dostupná na adrese www.ChytreLepidlo.cz a díky optimalizaci stránky pro mobilní zařízení ji tak můžete snadno využít ve svém mobilu nebo tabletu přímo ve stavebninách.

Do aplikace zadáte, co a na jaký podklad budete lepit a během pár vteřin máte k dispozici konkrétní typ lepidla, které je pro daný spoj přímo určené. Vy tak máte jistotu, že Vám obklady v kuchyni nebudou při vaření opadávat ze zdi do hrnce.   Například výběr vhodného lepidla pro lepení dlažby v interiéru domu Vám zabere pouhých 5 kliknutí myší.

U lepidla se Vám zobrazí ceníková cena, která je maximální možnou cenou, kterou za lepidlo můžete zaplatit. V praxi se ovšem prodejci předhánějí v nabízení různých slev a to i s ohledem na množství pytlů, které od nich odeberete.

Reklama
Jak Vybrat Správné Lepidlo?

Aplikace ChytreLepidlo.cz za Vás vyřeší i otázku, kde doporučené lepidlo nakoupit?

Po zadání města a své emailové adresy získáte nejbližší prodejce v okolí, u kterých vybrané lepidlo najdete. Zobrazený seznam prodejců Vám aplikace současně odešle na email a vy si je tak můžete snadno vytisknout a lepidlo si dojet ihned vyzvednout.

Reklama

Podívejte se na video, ve kterém jsem měl možnost aplikaci vyzkoušet na vlastní kůži.

Jak Vybrat Správné Lepidlo?

Losování probíhá každý týden, a čím více pytlů nakoupíte, tím více šancí na výhru máte. Každý pytel lepidla = jeden žeton v soutěži.

Reklama

Více informací o soutěži včetně podrobných pravidel naleznete na této stránce >>

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama