Hydroizolace, okna a vrata

Autor: Jarda a Verča (9 příspěvků)
21. 3. 2015
1 komentář
Hydroizolace, okna a vrata
Příspěvek stavebníka
Po dokončení střechy jsme se vrhli na okna. Ještě před montáží oken jsem položil v celém přízemí (kromě garáže) hydroizolaci ve 2 vrstvách. Na izolaci jsme položili koberce a lina, aby se nepoškodila. Izolaci jsme mohli lepit i později, ale máme v obýváku a koupelně francouzská okna a ty by se lehce poškodili.

Poté se objednala vrata i okna. Ještě před instalací vrat bylo nutné nahodit vnitřní zeď okolo vrat, aby se na ně dali ukotvit. Ačkoliv sem nikdy omítku nenahazoval, tak šlo všechno v pohodě. Akorát to na dva týdny odnesla ruka se zánětem. Takže jakékoliv větší nahazování v domě jsem zavrhnul :).

Jelikož jsme potřebovali dům uzavřít během jednoho dne kvůli pojišťovně, tak sem měl obavy z toho, jestli obě firmy v domluvený den dorazí a už jsem vymýšlel alternativy, co budu dělat. Naštěstí obě dorazili v domluvený čas a během dne se to zvládlo. Akorát u francouzských oken nám měly být dodány rámy s hliníkovým prahem, ale dodali obyčejné. Aby se nemusely okna vyrábět nové, tak máme slíbené parapety zdarma. Tak uvidíme, jak to dopadne :).

A teď už žádné články a hurá zase do práce!

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jarda a Verča
Jarda a Verča (9 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací