Nové lavicové konvektory KORADO jsou plné inovací…

Autor: Korado (8 příspěvků)
2. 5. 2018
0 komentářů
Nové lavicové konvektory KORADO jsou plné inovací…
Příspěvek stavebníka
Efektivní a ekonomické vytápění rodinných domů či bytů je základem moderního trendu bydlení. Proto se konvektory těší stále větší oblibě. Toho si je vědoma i společnost KORADO, a.s., která svůj sortiment konvektorů stále rozšiřuje a zdokonaluje. Důkazem jsou nové lavicové konvektory, které se mohou pochlubit modernějším technickým řešením, vyšším výkonem a neotřelým designem.
Nové lavicové konvektory KORADO jsou plné inovací…

Společnost KORADO na základě inovačního potenciálu připravila do svého výrobního programu nové lavicové konvektory KORALINE. Ty se vyrábí ve třech variantách, z nichž každá prošla technickým vývojem, který byl zaměřen především na nové výměníky a vyšší výkony. V pozadí nezůstávají ani inovace na straně designu - na výběr je z mnoha barevných variant provedení, typů dřevěných krycích desek, katalogových ale i atypických rozměrů, uchycení a připojení. Lavicové konvektory s dřevěnou deskou KORALINE LDE a LDX prošly nejrozsáhlejší změnou vzhledu. Dřevěné desky vhodné k sezení spojují užitné vlastnosti s možnostmi odpočinku a relaxace. Další variantu lavicových konvektorů představuje KORALINE Exclusive LKX s hliníkovou mřížkou či ekonomická verze KORALINE Economic LKE s mřížkou raženou přímo v opláštění.

Nové lavicové konvektory KORADO jsou plné inovací…Nové lavicové konvektory KORADO jsou plné inovací…
Reklama

Tyto konvektory pořídíte za velmi přijatelnou cenu, a to již od 3.133,-Kč. V sortimentu společnosti KORADO lze aktuálně volit z mnoha modelových řad - podlahové konvektory KORAFLEX, otopné lavice KORALINE, nástěnné konvektory KORAWALL, speciální fasádní konvektory KORASPACE a otopné výměníky KORABASE.

Nové lavicové konvektory KORADO jsou plné inovací…

Kompletní sortiment konvektorů KORADO naleznete na www.korado.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Korado (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací