Vylepšete nyní domácnost novými dveřmi a ušetříte několik tisícikorun

Autor: SAPELI (2 příspěvky)
25. 1. 2016
0 komentářů
Vylepšete nyní domácnost novými dveřmi a ušetříte několik tisícikorun
Příspěvek stavebníka
Ti, kteří si za své novoroční předsevzetí dali rekonstrukci své domácnosti, by měli zbystřit. Největší český výrobce dveří a zárubní společnost SAPELI totiž na úvod roku připravil speciální novoroční slevu ve výši 12 %, a to téměř na všechny své výrobky. 

Vylepšení domácnosti je tak možné začít hned zkraje roku výběrem dveří, které v SAPELI dělají vždy na míru. Nežli vám nové dveře dorazí, můžete mít dokončenou i drobnou rekonstrukci. Hlavní je nezaspat, novoroční sleva trvá pouze do konce února. „Každý rok přicházíme na trh s inovacemi, které odpovídají světovým trendům v bytovém designu. Start do roku 2016 jsme se rozhodli zákazníkům zpříjemnit i inovacemi v cenách, a to rovnou 12% slevou na téměř celý sortiment včetně všech doplňkových příplatků,“ vysvětluje zástupce společnosti Dušan Vrtal a dodává: „Ti, kteří se pustí do rekonstrukce celé domácnosti, tak mohou ušetřit až několik tisícikorun“. V nabídce SAPELI lze nalézt 20 modelových řad, stovky přírodních i umělých povrchů, se kterými lze vytvořit více než 10.000 kombinací.

Dveře vybírejte s citem Výběr dveří představuje dlouhodobou investici a z tohoto důvodu je k tomu třeba přistupovat s maximální pozorností. Stejně důležité jsou přitom jak praktické, tak i estetické vlastnosti. V SAPELI naleznete široké portfolio dveří, které se hodí do každého interiéru a místnosti. Navíc své nové dveře můžete „vyzbrojit“ speciálními vlastnostmi, díky nimž si zvýšíte jak užitnou hodnotu dveří, tak komfort vašeho bydlení. Na mysli máme např. odolnost proti vodě a vlhkosti, tepelnou či zvukovou izolaci nebo protipožární a protikouřovou ochranu. Při rozhodování o koupi je samozřejmě důležitý materiál, ze kterého jsou dveře vyrobeny. Ten by měl odpovídat především nárokům na provoz dané domácnosti. 

Vylepšete nyní domácnost novými dveřmi a ušetříte několik tisícikorun
Reklama

Model: HARMONIE 83, povrch: Sapdecor švestka, zdroj: SAPELIOsvědčený výběr pro majitele domácích mazlíčků představuje CPL či HPL laminát, který odolá i nejnáročnějším podmínkám. Moderním a trendy řešením jsou pak rovněž velmi odolné dýhované dveře, které maximálním způsobem splňují estetickou i praktickou funkci.  Při výběru dveří je také dobré promyslet jejich způsob otevírání a zvolit vhodné zárubně a kování, které musejí jít s dveřmi doslova ruku v ruce. V případě, že vše svěříte SAPELI, oplatí vám vaši důvěru 5letou zárukou. Podmínky pro nárok na 5letou záruku jsou jednoduché - koupit celý komplet (dveře, zárubeň, kování) u SAPELI, využít odbornou montáž a následně si sjednat do 24 měsíců jednu servisní prohlídku. Více se o aktuální nabídce můžete dozvědět u každého prodejce značky SAPELI v síti SAPELI CENTER a SAPELI POINTŮ.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací