Okna

Autor: Miras (15 příspěvků)
10. 1. 2015
9 komentářů
Okna
Příspěvek stavebníka
Před dovozem oken jsem musel zvednout parapety o 6cm, aby výsledná podlaha byla 85cm od parapetu. Pod okno jsem nalepil XPS a zbytek vyřezal z ytongu.

Poté jsem nesourodé materiály přetáhl perlinkou a lepidlem, aby nedocházelo k práskání. Jednalo se o místa kolem překladů a oblast kolem parapetů, až se bude topit tak je tam riziko praskání, už jsem to viděl u kamaráda.

Pak jednoho dne zazvonil mobil, že příští den přijedou s okny. První věc, u které jsem se neangažoval a nechal řemeslníky dělat svojí práci. Za zhruba dopoledne byla všechna okna usazena. Jediné s čím jsem jim pomáhal byla francouzká okna. Nevěděli, jak je rozdělit, tak se táhly v celku a přeci jen nějaká váha to byla.

Jediný problém nastal, že hlavní vchodové dveře byly rozbité. Nějaký skladník v továrně je při nákladání srazil ještěrkou, takže se usadily s tím, že do 14dnů proběhla výměna. Ještě že tak, protože jednou jsem si zabouchl dveře a klíč nechal vevnitř, tak jsem vzal kladivo, rozbil skleněnou výplň a otevřel si :-).

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Miras (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama