Okna a dveře

Autor: Libor a Maruška (50 příspěvků)
15. 4. 2011
0 komentářů
Okna a dveře
Příspěvek stavebníka
Leden - březen 2011 - Ještě před dokončením střechy jsem začal poptávat okna a vstupní dveře. Poptal jsem asi 25 firem. Ze začátku jsme se stále nemohli rozhodnout mezi plastovými a dřevěnými okny (ale manželka vždy toužila po dřevěných).

V průběhu vánočních svátků jsme všechny nabídky studovali a porovnávali. Nutno říci, že ceny se v závislosti na profilu, materiálu, kvalitě atd. pohybovaly od 95 do cca 320tisíc!!! Nakonec jsme si předběžně vybrali 5 firem z okolí a hned první týden jsme je navštívili. Nakonec jsme zvolili eurookna od Geusu. Cena s dodáním na stavbu a montáží byla 148.600Kč. Dřevo je prostě dřevo i když vyžaduje určitou údržbu.

V průběhu února jsme v domečku i kolem trochu uklidili, aby se tam lidi od Geusu při montáži oken nepřerazili a díky teplému počasí jsem stihl dozdít i spodní řadu oken. Víkend před montáží oken jsem do všech oken i dveří nařezal EPP.

Začátkem března dorazili Geusáci i s okny a cca v jednu hodinu odpoledne bylo hotovo. Jen dvě okna byla malinko poškozena na rámu – viz. fotky. Hned jsem to reklamoval. Asi po 3 týdnech přijeli truhláři z Geusu, lehce poškozená místa přebrousili a přelakovali. Výsledek je v podstatě skoro stejný, jako by žádnou opravu nedělali. No nic, stejně je to poškození na místech, které nejsou skoro vidět.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Libor a Maruška
Libor a Maruška (50 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací