Jaké nádobí do nové kuchyně? Přece multifunkční!

Autor: Oriondomacipotreby.cz (1 příspěvek)
Kategorie: kuchyně
8. 4. 2017
0 komentářů
Jaké nádobí do nové kuchyně? Přece multifunkční!
Příspěvek stavebníka
Při vybavování nové kuchyně nádobím si v dnešní době můžete vybírat z mnoha materiálů, tvarů i velikostí - klasickou nerezovou ocel, teflonové nádobí, keramiku, porcelán, sklo, dřevo, silikon. Je potřeba promyslet, pro kolik členů rodiny budete běžně vařit v závislosti na velikosti vaší kuchyňské linky, a tedy i možnosti úložných prostor pro veškeré vybavení kuchyně.

Prostor především

Pro ty, kteří mají méně prostoru v kuchyňské lince je velmi důležité úsporné ukládání nádobí. Dnes už je k dispozici mnoho "vychytávek". Prostorné police, závěsné systémy, chytré rohové skříňky… Jednou z nich jsou odnímatelné rukojeti, které snadno a rychle nasadíte nebo odejmete z nádobí. Takovou sestavou nádob je například odlévaná masivní pánev a kastról Grande s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT. Kastról můžete uložit do pánve, odejmutou rukojeť vložit do něj a je vyřešeno. Odnímatelná rukojeť je výhodou nejen při ukládání, ale také při vaření. Můžete ji nasadit na pánev či kastról pouze při manipulaci s nádobami a jinak ji oddělat - budete mít na sporáku dostatek místa pro vaření i pro další nádobí. 

Šup s tím do trouby

A především je odejmutí rukojeti důležité pro pečení v troubě, do které lze dávat pouze samotné nádoby bez rukojeti. Navíc se do trouby běžné velikosti vejdou obě nádoby najednou. Sada umožňuje zdravé vaření - můžete na ni smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální potřebou tuku. Připravovaný pokrm lze na sporáku připravit a pak jej vložit do trouby a velmi snadno odejmout rukojeť. Sada je vyrobena z hliníku a opatřena nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT, který zajištuje zdravé a ekonomické vaření bez připalování. Použít toto nádobí můžete na všech typech sporáků, takže se hodí i do moderních kuchyní vybavených indukčními vařiči.

Jaké nádobí do nové kuchyně? Přece multifunkční!
Reklama

Smějící se lívance

Pro kuchaře, kteří si tento druh nádobí oblíbí, nabízí Orion - český obchod pro domácnost také různé druhy pánví. Disponují stejně skvělými vlastnostmi jako zmíněná souprava, jen rukojeť nelze odejmout. Ale ušetření prostoru můžete vyřešit zavěšením pánví. Jsou velmi stylové a pánev na lívanečky s obličeji vtipně doladí prostor kuchyně. Skvělá je také pánev palačinková nebo steaková, a pro přípravu snídaně pro někoho blízkého oceníte pánev na lívance/volská oka ve tvaru srdíček. Praktický pro přípravu omáček, bešamelu a pudinku je také rendlík Grande se dvěma výlevkami.

Jaké nádobí do nové kuchyně? Přece multifunkční!

K ukládání nádobí s nepřilnavým povrchem je vhodné používat speciální podložky. Ty při skládání nádob do sebe zabrání jejich poškrábání a jinému mechanickému poškození. V několika velikostech je můžete nakoupit také v sítích prodejen potřeb pro domácnost Orion.

Reklama
Jaké nádobí do nové kuchyně? Přece multifunkční!

Více informací i dalších produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Oriondomacipotreby.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama