Kuchyně a interiérové dveře

Autor: Jožka a Verča (18 příspěvků)
10. 2. 2014
22 komentářů
Kuchyně a interiérové dveře
Příspěvek stavebníka
Na návrch kuchyně jsme tak trošku zneužili fi. Kuchyně Hanák, kde jsme strávili asi 3 hodiny vymýšlením a pak, když nám řekli cenu bez spotřebičů skoro 250tis., tak jsme rychle utíkali. Představu už jsme měli hotovou, teď jsme už jen sháněli truhláře, který by nám udělal to samé ale levněji.:-)

Po doporučení známých jsme si vybrali truhláře, se kterým jsme si nejlíp rozumněli a taky nám dal tak dobrou cenu, že jsme nechali kuchyň udělat i s pojezdy od Blumu a v ceně jsme měli i jídelní stůl (180x100cm). Stůl nesli 4 chlapi a měli co dělat. Záda od baru jsme nechali udělat ve dřevotřísce, aby na to šel nalepit obkladový kámen, ze kterého je obložený i krb. 

Podsvícení kuchyně jsem dělal z LED pásku studené bílé. Dával jsem je do ALU lišty s mléčným krytem, který světlo pěkně rozptyluje po lince.

Baterii do dřezu jsme koupili naprosto luxusní, ohebnou a díky tomu velmi praktickou v OBI. Jediný problém byl v tom, že po 2 měsících na 1. svátek vánoční začala téct všema místama do všech směrů. A lístek jsem nenašel, takže jsme koupili tu nejobyčejnější baterii a zatím funguje.

Reklama

Když montovali kuchyň, já jsem usazoval dveře. Dveře jsme vybrali jednoduché a docela levné z Obi. Vybrali jsme je hlavně kvůli tomu, že měli stejnou výplň jako vchodové dveře, ve tvaru S. 

Spotřebiče jsem nakoupil na internetu, indukční desku od Electroluxu a zbytek Whirlpool. Ledničku máme už několik let, tak tu jsme si přestěhovali.

Pokud máte na ledničce nějakou nálepku "okamžitě ji strhněte" nebo popraská a pak už ji nikdy nesděláte :-D

Reklama

Náklady

Název položkyCena
2x Baterie a dřez
6 000 Kč
Dveře, zárubně a kliky
30 500 Kč
Spotřebiče
35 000 Kč
Kuchyň a stůl
95 000 Kč
Celkem166 500 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jožka a Verča
Jožka a Verča (18 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama