Kuchyně a jídelna

Autor: Jiří s Lenkou Zuzankou a Adámkem (29 příspěvků)
Kategorie: kuchyně
5. 6. 2013
8 komentářů
Kuchyně a jídelna
Příspěvek stavebníka
Pro kuchyň jsme se rozhodli využít služeb Ikey, nechali jsme si vypracovat návrh a pustili se do toho. Na den, kdy jsme si pro kuchyň do Prahy jeli, nezapomenu nikdy.

Naším autem do Prahy se švagrem, v Hornbachu koupit pár drobností, abychom měli částku nutnou pro zapůjčení auta, pak naproti do Ikey vyzvednout kuchyň, to trvalo cca 4hodiny s vyskladněním.

Poté domu, vyložit a zase zpět do Prahy do Hornbachu, vrátit auto, tam jsme dostali čočku, že jsme dorazili o dvě hodiny pozdějš než bylo domluveno.

Dále zpět domu, za manželkou do nemocnice, kde ležela těhotná v 3.měsíci s naší Zuzankou, když jsem přijel na barák kolem 21h., kde na mě čekal taťka, protože jsme tam už přespávali, jelikož nás navštívili nečekaní hosté a udělali nepovolený nákup za zhruba 40.000,-kč.

Reklama

Místo,abychom šli po takovém maratonu spát, tak taťka vyndal vercajk a začli jsme dávat kuchyň postupně dohromady, byla to katastrofa, vše do posledního šroubku a kolíčku rozebrané. Skončili jsme ve 3h.ráno složením několika korpusů.

Další dny jsme pokračovali sešroubováním korpusů dohromady, osazením dvířek a úchytů, instalováním vest.mikrovlnky, trouby, varné desky, dřezu, kuchyňských plátů.

Jako ZD jsme použili sklo 4mm mastercare, pod kterým jsme zeď vymalovali zelenou barvou jako je krb a sokl nad kuchyňským ostrůvkem. Jako poslední jsme pověsili ostrůvkovou digestoř. Do jídelny koupili rozkládací stůl v Ikee z dýhy v černé barvě. Jelikož je v kuchyni pouze jedna dřezová obyčejná skříňka, jinak samá zásuvka a výklopy, o kterých dnes již vím ,že jsou nejlepší co na trhu momentálně je, jelikož dělám momentálně technika a přípraváře v truhlárně, nebyla kuchyň s veškerým vybavením zrovna nejlevnější. Spotřebiče značky Whirpool. Jsme zatim velice spokojeni :-).

Reklama

Spotřebiče nás vyšly na cca 39.000,- kč.

Náklady

Název položkyCena
Celkové náklady kuchyně s vybavením
124 000 Kč
Celkem124 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jiří s Lenkou Zuzankou a Adámkem (29 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací