LED světla vtiskla přívěsům Agados novou tvář

Autor: Agados (2 příspěvky)
4. 8. 2020
0 komentářů
Komerční
Největší výrobce přívěsů v České republice společnost Agados přichází jako první v tuzemsku s novinkou. Od července mají brzděné přívěsy Agados LED světla ve speciálním designu ve standardní výbavě. Díky svým užitným vlastnostem přinesou nejenom řadu výhod pro majitele, ale zároveň slouží jako další rozpoznávací znak Agadosu a vtiskla vozíkům novou charakteristickou tvář. 

Přívěsy jsou nově vybaveny osvětlením s nejmodernější LED technologií. Ta obsahuje mimo jiné dynamický ukazatel směru, trend v designu automobilového průmyslu poslední doby, nebo např. neonový efekt – výrazné obrysové světlo, které má výraznou svítivost a zároveň neoslňuje ostatní řidiče. V nabídce jsou momentálně dvě varianty, které představil jednatel společnosti Agados Petr Ostrý: „Kvůli kompatibilitě osvětlení přívěsu s tažným vozidlem jsme se rozhodli právě pro dvě verze nových LED světel. Multivoltážní verze 12/24V je vhodná především pro zákazníky s širším vozovým parkem a pro vlastníky nejnovějších modelů aut. Verze Smart pak zajišťuje spolehlivou komunikaci osvětlení přívěsu s většinovým vozovým parkem v Evropě." Nová LED světla se mohou pyšnit unikátním řešením komunikace s vozem, proto pro vlastníky odpadá nutnost nákupu a montáže drahé kontrolní jednotky. Oproti klasickému žárovkovému osvětlení má nový LED systém několik výhod:

  • vizuálně atraktivní
  • originální
  • velmi spolehlivý.

Je vysoce odolný proti otřesům a nárazům, celou vnitřní technologii světel chrání velmi odolný kryt z polykarbonátu. Samozřejmostí u těchto světel je voděodolnost. V porovnání se žárovkovými světly mají LED světla delší životnost. „Naše společnost sleduje trendy v automobilovém průmyslu a tímto navazujeme na aktuální standardy produkce vozidel s LED osvětlením. Reagujeme tak zároveň na poptávku zákazníků a trhu," dodává Petr Ostrý. Společnost Agados má ve svém portfoliu speciální projekty pro armádu a integrovaný záchranný systém, ale i vozíky pro civilní přepravu. Ať je to variabilní hydraulický přívěs ADAM, jednoduché -základní přívěsy za auto, přepravníky motocyklů a automobilů, skříňové přívěsy nebo profesionální přívěsy s délkou přes 10 metrů. Oblíbené jsou také profesionální přívěsy na míru. Agados je v České republice největším výrobcem přívěsů a zároveň jedním z největších evropských výrobců přívěsů v kategorii O1 a O2 (celková hmotnost přívěsů do 750 kg a do 3500 kg). Agados ročně prodá okolo 30 tisíc vozíků. Společnost je zastoupena ve většině evropských států a na území České republiky. Polovina produkce míří za hranice. Společnost Agados nabízí přívěsy z široké palety vyráběných brzděných a nebrzděných typů různého použití, rozměrů, použitého materiálu a bohatého příslušenství. Agados zajišťuje i kompletní servis a prodej náhradních dílů i na starší typy přívěsů. Výrobou přívěsů se zabývá od roku 1992. Sídlí ve Velkém Meziříčí.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací